Vi bor i vakre Vollen, likeved Oslo. Vi er opprinnelig en familie på 6. Bare minste mann bor nå hjemme. Vi har også et lite barnebarn. Hun er stadig innom og elsker våre Papillon.
Vår første Papillon var Kelly (NUCH Marbijos Kelly). Deretter kom Tika (NUCH Destiny Heights Tequila) i 2006. Disse 2 ble i 2007 starten på vår kennel Kellika (som er oppkalt etter Kelly og Tika).
Vi elsker rasen Papillon. En stor hund i liten kropp. Glad, leken, sosial, lærevillig, smart og raskt. Fine familiehunder som kan bli med på lange turer. De som ønsker det kan stille de litt ut og/eller delta på diverse kurs i f.eks agility, Rally, lydighet eller spor. Vi anbefaler valpekjøpere å delta på et valpekurs.
Vi har 2 Papillon hjemme: Milla og Luna. Vi har også 2 tisper på for, datter til Milla, Pixie og oldebarnet hennes Tinkerbell. Luna er Tinkerbell sin farmor.
 


Milla
Milla er en rolig, snill og harmonisk tispe. Hun har hatt 3 store kull. Vi synes det var nok for henne, så hun får ikke flere kull. Hun elsker å leke og vi driver også med litt agility og søk på hobby basis. Hun er Luna sin 2år eldre halvsøster og hun oppfører seg ofte ovenfor Luna som hennes mor. De er veldig fine sammen, veldig glad i hverandre og leker mye sammen. De minner meg noen ganger faktisk om Kelly og Tika…
 Luna
Luna er en aktiv tispe. Hun elsker alle og enhver og er alltid inn for å leke. Hun har en enorm driv og har også mye på hjertet og gir en del lyd. Hun er veldig snill og kosete og vil gjerne jobbe for og glede sin eier. Hun elsker apport leker og også agility. Luna har vist seg å være en stjerne i ringen og kan smykke seg med flere titler. Dessverre henger hennes ører litt etter sine kull, så hun har(foreløpig?) fått en utstillingsstopp.
 


Pixie
Pixie er super snill. En myk tispe, som er litt diva og liker ekstremt å bli koset med. Hun er rolig og trygg på seg selv. Ligner i grunn en del på mamma Milla. Hun har gjort det bra i utstillingsringen og vi håper å få henne Champion før hennes neste kull (dessverre var det pga Corona få utstillinger de siste årene). Hun er glad i alle dyr og mennesker hun møter. Hun har hatt et kull og var en super flink mamma. Når hun har hatt sitt andre kull skal hun overskrives på forvert.
 


Tinkerbell
Tinkerbell er en herlig jente. Livlig og glad og ligner en del på farmor Luna i entusiasme. Hun har en stor driv og vil gjerne glede eieren. Hun kan slappe av og elsker kos. Hun har stilt litt i utstillingsringen og har gjort det bra. Hun har ikke prøvd noe idrettsgren enda, men jeg tror at både agility og spor kunne være noe for henne. Hun er veldig glad i barn og er så heldig å ha jevnlig kontakt med barn hos sin forvert. Hun trives godt sammen med Milla og Luna når hun er hos oss. Hun betyr mye for oss, også pga linjene bak henne. Hun har har både Kelly, Milla og Luna bak seg og er utav linjeavl over Cleo (NUCH candidate Cleopatra Vom Volkersberg), samt på morside er hun fjerde generasjon tispe fra vårt oppdrett. Hun skal bare ha ett kull og skal deretter overskrives på forvert. Fra dette kullet håper vi selvfølgelig å beholde en tispe!
Høst 2015 mistet vi vår elskede Tika og våren 2021 mistet vi Kelly, de er dybt savnet.  I våre hjerter, gjennom kennelnavnet(Kellika = Kelly + Tika), og gjennom deres avkom, som forekommer på en del stamtavler rundt omkring, lever de videre.
Hundene våres er først og fremst våre høyt elskede «familiemedlemmer»
Vi har av og til et kull. Vi selger ikke valpene til hvem som helst. Potensielle valpekjøpere må komme på valpebesøk og kjemien med valpen må stemme og det må føles 100% riktig for oss og alle. Vi ønsker kjærlige og permanente hjem til våre valper, hvor de skal få den oppmerksomheten og kjærligheten enhver valp fortjener.
I valpetiden er jeg opptatt av både miljøtrening og sosialisering og koser meg med det.  Mitt mål er å levere friske, glade, snille, trygge og sosiale valper. Jeg forventer av valpekjøpere at de fortsetter den gode utviklingen av valpen i deres nye hjem.
I avl ser jeg mye på helse og gemytt og leter langt tilbake i stamtavlene. Alle får de helsetestene som trengs og vi bruker selvsagt bare friske hunder i avl. Vi følger NKK’s og raseklubbens anbefalinger for avl.
Å lese stamtavler og forstår det som ligger bak og hva det gir er min lidenskap. Så forarbeidet til kull blir grundig gjort. Men.., det er levende vesener, så man har aldri 100% garanti for hvordan valpen utvikler seg. Derfor lover jeg heller ikke at de skal bli stjerner. Man kan ikke love slikt når de er så ung. Vi følger våre valpekjøpere opp med alt mulig råd hvis det er ønskelig. Valper som forlater vårt hjem tar med seg en del av hjertet mitt og de vil være elsket av oss hele deres liv!
Lurer du på noe, ta kontakt. Email: mail@kellika.com eller privat beskjed gjennom messenger på Kennel Kellika profilen på facebook. Gjerne ta en titt der også.Med vennlig hilsen,
Sylvia