Vi er en familie på 6 som bor i vakre Vollen, likeved Oslo.

Vi elsker hunder og spesielt rasen Papillon. Det er en stor hund i liten kropp. Glad, leken, sosial, lærevillig, smart, raskt. Artig å stille ut, gå på forskjellige kurs, gå lange turer i skogen og først og fremst herlige kosete familiehunder.
Vi har nå 3 Papillon hjemme: Kelly, Milla og Luna.  Vi har også valgt å beholde en tispe valp fra Millas første kull, hun bor til daglig hos vår datter Mirna.  Milla og Luna’s herlige mamma Cleo bor et annet sted og stortrives der.
 Cleo er på alle måte en fantastisk tispe, som jeg er glad for at jeg fikk henne importert fra Tyskland.
Kelly er Norsk utstillingschampion, og hun er nå «pensjonert». Milla har hatt et kull, og vært litt i utstillingsringen og fått flotte kritikker. Lotta, datteren til Milla, har debutert i utstillingsringen i Brussel i Belgia og gjort det super bra. Vi er veldig stolt av henne.

Kellika's Lovely Loppa Lotta:

Siste skuddet i familie er vår lille Luna – Kellika’s My Mystic Luna:

Hun er enda bare baby og har gått på valpekurs og såvidt begynt med litt utstillingstrening. Hun er en herlig, glad, fri og leken jente.  Det blir spennende og kjekt å følge med henne fremover.
Hundene er våre høyt elskede 4beinte familiemedlemmer.
Vi elsker å gå langtur og hundene tar gjerne et bad i Oslofjorden også.

Høst 2015 måtte vi desverre ta avskjed av vår høyt elskede Tika, til høyre på bildet. Hun er dypt savnet.  I våre hjerter og gjennom vårt kennelnavn (Kellika = Kelly + Tika) lever hun videre.
Vi har av og til et kull og det er min lidenskap å lete i linjene og finne gode og spesielt friske kombinasjoner. Jeg sjekker i 9 linjer både bak mine jenter og bak hannene jeg vurderer å bruke i avl. Hittil er jeg veldig fornøyd med avkommene! Vi selger ikke valpene til hvem som helst..., de må komme på valpebesøk og kjemien mellom valpen og de må stemme og det må føles 100% riktig for oss. I valpetiden er jeg veldig opptatt av både miljøtrening og sosialisering og koser meg masse med det.  Mitt mål er å levere friske, glade, snille, trygge og sosiale valper...

Gjerne ta en titt på vår hjemmeside! Og lurer du på noe bare ta kontakt med oss her...

Med vennlig hilsen, Sylvia